top of page

Productenlijn

Iedere huid en cliënt is anders. Elke huidtype of zone heeft een eigen behoefte. Om in deze behoeften te kunnen voorzien, gebruik ik de professionele producten van het Zuid-Afrikaanse merk Kalahari en het Spaanse merk Ekseption. Zo kan ik iedereen voorzien van een op maat gemaakte behandeling en kun je zelf de resultaten van de behandelingen thuis voortzetten. 

Wil je producten bestellen, dan kun je dit per mail/app doorgeven en bij mij op afspraak ophalen. 

Korrelig oppervlak
kalahari.jpg.webp
Korrelig oppervlak
Kalahari Phyto 

De producten van Kalahari zijn plantaardig, niet op dieren getest en zéér huidverbeterend. De ingrediënten en werkstoffen komen uit het mooie Zuid-Afrika, wat zijn eigen botanische tuin bezit. Nergens vind je zoveel planten en diverse grondsoorten als in Afrika. Kalahari maakt gebruik van zuiverende kleiën, diep voedende oliën en plantaardige werkstoffen die de huidcel aan het werk kunnen zetten om te regeneren. Een scala aan huidverbeterende producten, afgestemd op de behoeften van jouw huid

Korrelig oppervlak
Korrelig oppervlak
Ekseption

 

Voor diepgaande next level huidverbetering, gebruik ik de producten van Ekseption. Dankzij deze producten en hun diepgaande werkstoffen, kan ik het maximale uit iedere huid halen.

Heb je last van een verslapte huid, couperose, pigmentvlekken/melasma, een droge huid, fijne lijntjes of acné, dan is een kuurverband zeker aan te raden. 

 

DIERPROEFVRIJ   -   PARABENENVRIJ   -   SILICONENVRIJ   -   SULFAATVRIJ   -   VEGAN   -   VRIJ VAN MICROPLASTICS   -   PHTHALATENVRIJ   -   VRIJ VAN HOOFDALLERGENEN UIT PARFUM

ekseption-professional-skin-care-products.jpg
8.png
Korrelig oppervlak
Marc Inbane
 

Tanning Cosmetica van de hoogste kwaliteit.

Hoogwaardige & natuurlijke ingrediënten.

De producten van Marc Inbane vlekken niet en zijn gemakkelijk aan te brengen.

Ontdek wat MARC INBANE voor jou in huis heeft! Dermatologisch getest.

Vegan tanning.

Award Winning Products.

bottom of page