top of page
Image by Maria Orlova

Bruid

Ga je binnenkort trouwen? Wat leuk, gefeliciteerd!

Bij House Of Beauty bij je bij het juiste adres voor jouw bruid-look! 

Je kunt zowel je bruidskapsel als make-up laten verzorgen.

Al sinds 2006 ben ik werkzaam als bruidsstyliste en heb ik al vele bruiden voorzien van een prachtige make-up en bruidskapsel.

Tevens heb ik 10 jaar les gegeven in bruidskapsels en make-up. 

Tijdens de 2 uur durende proefsessie, zal ik de huid voorzien van een mooie reiniging, gladmakende ampullen, een prachtige make-up en kapsel naar wens. We zullen je droomlook tot in de details bespreken en tijdens de proefsessie wordt jouw droom realiteit.

Op de trouwdag zelf kan ik op locatie komen. 

Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder!

Bruidsmake-up
incl proefsessie
€ 198,-

Er wordt altijd een proefsessie ingepland. Tijdens de proefsessie bekijken we samen wat je gewend bent qua make-up en wat je wensen zijn. Het is de bedoeling dat jij je comfortabel en jezelf voelt op je trouwdag. Dat kan zijn met een naturel make-up of een over-the-top glam make-up...alles is mogelijk! We bekijken het tijdens de proefsessie. 

Alle make-up is hypo-allergeen en long-lasting, zodat jij je make-up gedurende de dag vrijwel niet hoeft bij te werken (m.u.v. lipstick/gloss). Lipsticks en/of lipgloss in de juiste kleuren zijn los te bestellen. 

make-up

Bruidskapsel en make-up   € 450,-
incl proefsessie

Ga voor een complete bruidslook, met een prachtige make-up en schitterend kapsel. Vooraf plan ik graag een proefsessie in, waarbij we samen je wensen zullen doornemen en de mogelijkheden met je haar en make-up. 

Image by Cássio Jardim

Feestmake-up  € 50,-

Make-up voor een feestje of voor een daggast van een bruiloft. Ook mogelijk in combinatie met een kapsel. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met mij op. Ik help je graag!

Visagist aan het werk
bottom of page