top of page
Image by Maria Orlova

Bruid

Ga je binnenkort trouwen? Wat leuk, gefeliciteerd!

Bij House Of Beauty bij je bij het juiste adres voor jouw bruid-look! 

Je kunt zowel je bruidskapsel als make-up laten verzorgen.

Al sinds 2006 ben ik werkzaam als bruidsstyliste en heb ik al vele bruiden voorzien van een prachtige make-up en bruidskapsel.

Tevens heb ik 10 jaar les gegeven in bruidskapsels en make-up. 

Tijdens de 2 uur durende proefsessie, zal ik de huid voorzien van een mooie reiniging, gladmakende ampullen, een prachtige make-up en kapsel naar wens. We zullen je droomlook tot in de details bespreken en tijdens de proefsessie wordt jouw droom realiteit.

Op de trouwdag zelf kan ik op locatie komen. 

Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder!

Bruidsmake-up
incl proefsessie
€ 198,-

Geen betere dag dan vandaag om te gaan voor een beauty make-over. Na een sessie met mij voel je je beter, frisser, herboren en nog aantrekkelijker dan ervoor. Ik gebruik kleurentheorie en andere geavanceerde technieken om elke persoon de uitstraling te geven die het beste bij ze past. Kom langs en ik zorg voor een unieke look die past bij jouw stijl.

make-up

Bruidskapsel en make-up   € 450,-
incl proefsessie

Ben je op zoek naar iets uitdagends en tegelijkertijd schitterends? Of je nu gewoon je eigen schoonheid wilt benadrukken of een andere kant van jezelf wilt laten zien. We bespreken samen vooraf wat je wensen zijn en wat het beste past bij jouw jurk en accessoires. We zullen je droomlook tot in de details bespreken en in een kwestie van minuten wordt jouw droom realiteit. Mijn taak bestaat eruit om je er stralend uit te laten zien voor die momenten die blijvende herinneringen zullen worden.

Image by Cássio Jardim

Feestmake-up  € 50,-

Make-up voor een feestje of voor een daggast van een bruiloft. Ook mogelijk in combinatie met een kapsel. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met mij op. Ik help je graag!

Visagist aan het werk
bottom of page